Ilmoittaudu tunneille!

Miten varaan paikan?

Kirjoitettu: 01.01.2017

Trampoliiniareenassa on ajoittain ruuhkaa. Pääset sujuvasti pomppimaan, kun varaat itsellesi paikan ja tutustut turvallisuusohjeisiin jo etukäteen. Alla vaiheittaiset ohjeet siihen, miten toimia.

trampoliini3

  1. Päätä, milloin haluat tulla pomppimaan. Varaa paikkasi varausjärjestelmän kautta. Kuluvalle päivälle ajan voi varata aamuyhdeksään mennessä.
  2. Voit varata hyppimisaikaa yhdeksi tai kahdeksi tunniksi, hankkia perhelipun tai tehdä varauksen useammalle hengelle.
  3. Maksa käyntisi varauksen yhteydessä. Jos sinulla on lahjakortti tai sarjalippu, syötä alennuskoodi-kenttään sana ”lahjakortti” .
  4. Lue turvallisuusohjeet huolellisesti ja tulosta ne.
  5. Allekirjoita ohjeiden yhteydessä oleva vastuuvapautussopimus. Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset lisäksi huoltajan allekirjoituksen.
  6. Ota allekirjoituksella varustetut turvallisuusohjeet mukaasi, kun tulet trampoliiniareenaan, ja anna sopimuspaperi vastaanottoon.
  7. Saat vastaanotosta tarran, johon merkitään hyppimisaikasi päättyminen.
  8. Pidä hauskaa! Valvojamme ilmoittaa, kun aika on täynnä.
  9. Allekirjoitus on voimassa vuoden, joten seuraavilla kerroilla varaat vain paikkasi, suoritat maksun ja nautit pomppimisesta.

trampoliini4

Turvallisuusohjeisiin voi tutustua ja ne voi allekirjoittaa myös paikan päällä. Huomioithan tällöin, että mukana on tarvittaessa huoltaja. Trampoliiniareenassa voivat pomppia itsenäisesti 8 vuotta täyttäneet. Alle 8-vuotiaat tarvitsevat seurakseen 16-vuotta täyttäneen henkilön.